Survivalrun - powered by Ar...
Open menu
SurvivalRun

Survivalrun - powered by Arnhem Studiestad

7,5 km afzien met je mede-studenten op een parcours vol hindernissen

Ben je sportief, vind je het niet erg om vies te worden en kun je wel tegen een stootje? Dan is de NTP Survivalrun Lingezegen op zondag 14 april 2019 écht iets voor jou! Via Arnhem Studiestad schrijf je je voor slechts 5 euro in. Dat kan solo of samen met mede-studenten. Het parcours bevat allerlei hindernissen die het uiterste vragen van je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Maar we zijn de moeilijkste niet: je mag elkaar helpen als je het even nét niet meer redt. 

Op deze pagina vind je alle info die je nodig hebt om goed voorbereid aan de start te verschijnen. We vertellen je o.a. over het parcours, de proeftrainingen, geven tips over hoe je de hindernissen kunt overwinnen en je leest meer over de Arnhem Studiestad Bokaal die je kunt winnen. Spreekt deze uitdaging je wel aan? Verzamel een groep(je) mede-studenten en schrijf je direct in! We hebben slechts een beperkte voorraad kaarten beschikbaar, dus wacht zeker niet te lang :-) 

SurvivalRunMeedoen

Is het iets voor mij?

Het is belangrijk om te weten dat de run een behoorlijke aanslag op zowel je fysieke als mentale gesteldheid is. Ongetraind en met een Big Mac in je mond aan de startlijn verschijnen is niet de beste voorbereiding die je je kunt wensen. Goede kleding, conditie en voorbereiding zijn key voor een succesvolle afloop. Denk hier dus aan voordat je je aanmeldt. 

Het voordeel van deze run is wel dat je je teamleden mag helpen bij het overwinnen van de hindernissen. Zo wordt de kans weer een stukje groter dat je de finish haalt ;-) Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, van een uitdaging houdt en tegen een stootje kunt. Oh, en je moet die bokaal willen winnen natuurlijk!

5euro

Meedoen voor slechts € 5,-

Hoe groot de hindernissen tijdens de survivalrun ook zijn, het obstakel om je in te schrijven houden we het liefst zo laag mogelijk. Dat merk je direct terug in de prijs. Arnhem Studiestad heeft met de organisatie afgesproken dat je uiteindelijk slechts 5 euro voor je deelname betaalt, in plaats van de € 23,-  (€ 18,- inschrijfkosten + € 5,- verplichte verzekering) die je normaal betaalt. Het verschil wordt op je rekening teruggestort.

Bij deze prijs zit ook meteen een verzekering bijgesloten, wel zo veilig. Deze beschermt je deels tegen kosten die buiten je zorgverzekering vallen op het moment dat je sportletsel oploopt. 

Survival Runwinnaar2

Wie wint de bokaal?

De survivalrun overleven is één ding, maar stiekem wil je natuurlijk ook die mooie Arnhem Studiestad bokaal winnen. Hiervoor moet je wel in topconditie zijn en kunnen omgaan met de zware omstandigheden tijdens de wedstrijd. Of je nu alleen, in een duo of met een groep meedoet: we hebben voor iedere categorie een mooie prijs geregeld. Een extra motivatie om er he-le-maal voor te gaan!

Uiteraard hebben we voor iedere deelnemer een leuk aandenken. Het maakt niet uit of je de survivalrun voltooit of niet, het feit dat je meedoet is al een traktatie waard. Om het helemaal af te maken krijg je ook een mooi sportshirt van hoge kwaliteit dat je tijdens (en na) de loop kunt dragen. Goed geregeld!


Algemene informatie:

Wat is het nu precies, zo'n survivalrun? Het is een zware en veelzijdige vorm van duursport, waarbij het lange-afstand lopen gecombineerd wordt met het overwinnen van verschillende zware hindernissen. Deze vragen het uiterste van jou als deelnemer. Niet alleen wordt een aanzienlijke krachtinspanning verwacht, ook souplesse en techniek spelen een bepalende rol voor het uitlopen van een survivalrun. Hieronder vind je een compilatie van één van de eerdere runs, georganiseerd door Stichting Survivalrun Lingezegen. Dan weet je wat je kunt verwachten.


Je kunt parkeren bij Hoofdparkeerplaats Rijkerswoerdse Plassen, tussen Arnhem en Elst. De start- en finishplaats is de rondom het recreatieterrein Uiterwaarde aan de Rijkerswoerdse Plassen, net ten zuiden van Arnhem aan de Rijksweg tussen Arnhem en Elst.

Adres:
Rijkerswoerdsestraat 1B, 6845 AB Arnhem


Proeftraining:

Ben je het bezit van de studentensportkaart?

 Dan kun je op dinsdagavond 2 april een speciale survivalrun techniektraining volgen! Je leert de verschillende technieken (voetklem, apenhang, swing-over, lussenbruggen etc) die je nodig hebt om de run uit te kunnen lopen.

Wanneer : dinsdag 2 april 18:00 – 19:30 uurWaar : trainingsterrein Survivalrun Trainingsgroep Arnhem, Kerkstraat 5, Elst (Rijkerswoerdse Plassen).Opgeven verplicht : stuur een e-mail naar info@survivalarnhem.nl, je ontvangt daarna de informatiebrief.Aantal personen : maximaal 30 studenten, vol is volMeer weten? www.survival-lingezegen.nl of www.survivalarnhem.nl

Niet vergeten : je studentensportkaart


Inschrijven?

De inschrijving is inmiddels gestart! Arnhemse hbo studenten (verbonden aan ArtEZ, de HAN of Van Hall Larenstein) kunnen zich via deze link inschrijven. Je betaalt het volledige inschrijfgeld (á € 23,- per persoon) en krijgt naderhand € 18,- teruggestort. Dit wordt geregeld i.s.m. de HAN en wordt automatisch afgehandeld. Om het inschrijfgeld terug te krijgen is het noodzakelijk dat je in het invulveld extra opmerkingen de naam van je school invult. Let op: het terugstorten kan een paar weken in beslag nemen, dus heb wat geduld aub ;-) 


Het parcours:

Het hele gebied buiten de Rijkerswoerdse Plassen wordt ontwikkeld tot landschapspark. Hierdoor is de route tot op het laatste moment nog in bewerking, afhankelijk van de werkzaamheden. Maar het belooft een prachtig mooi parcours te worden met veel vette Betuwse klei.

survivalrunparcours

Overige info:

  • Hoe laat begint het?

Alvast weten wanneer je ongeveer start? Hieronder vind je de volgorde van de categorieën en een indicatie van de starttijd per categorie. Zorg dat je een uur voor je start aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt voor parkeren, shirt ophalen, warmlopen etc.

Eerste startgroep: 10:55 uur

Tweede startgroep: 11:05 uur


  • Wat moet ik meenemen?

Zorg in ieder geval dat je goede sportkleding (schoenen, broek, shirt) draagt. Daarnaast zijn een handdoek en schone kleding ook geen overbodige luxe. Op het gebied van support raden we vrienden & familie aan ;-) 


  • Bij wie moet ik me melden?

Arnhem Studiestad heeft een eigen stand waar je je kunt melden. Je krijgt dan je shirt en nummer.  


  • Ik heb een vraag over het terugstorten door Arnhem Studiestad

Het is natuurlijk voor iedereen fijn als je je geld snel weer op je rekening hebt. Zoals gezegd: om het inschrijfgeld terug te krijgen is het noodzakelijk dat je in het invulveld extra opmerkingen de naam van je school invult. We doen ons best om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Hou +- een maand aan voordat je je geld weer terug hebt. Bij vragen kun je contact opnemen met Suus Moser (HAN) via Suus.Moser@han.nl.


  • Ik heb een vraag over de verplichte verzekering

Voor meer info over dit onderwerp kun je het best contact opnemen met de organisatie via info@survival-lingezegen.nl of de website.


  • Wie is er nog meer aan de NTP Survivalrun Lingezegen verbonden?

De run wordt georganiseerd door Stichting Survivalrun Lingezegen (info@survival-lingezegen.nl). Wij zijn hier als partner bij aangesloten en richten ons specifiek op de deelnemende studenten. De Facebook pagina van de stichting vind je hier en staat vol met leuke updates over het parcours e.d.


Blogs:

Studententeam gezocht!

Wat houdt een survivalrun in?

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×