Sporten
Open menu
sportenheader.jpg

Sporten

Sporten in Arnhem

Als je in Arnhem of Velp studeert valt er op sportief gebied genoeg te beleven. Het is een ideale manier om te werken aan je gezondheid én je sociale leven. Voor je het weet zit je na het sporten aan de bar om nog een gezellig drankje te doen. ArtEZ, de HAN en Van Hall Larenstein ondersteunen tal van sportieve initiatieven. Niet onder één dak, maar verspreid door de stad kun je als het ware “sporten om de hoek”. Op die manier heb je altijd een reden om samen met je medestudenten een potje te gaan voetballen of een uurtje los te gaan in de sportschool.

Studentensportkaart

Studentensportkaart

Voor slechts €18,95 per maand sport je onbeperkt met de Studentensportkaart. Bij meer dan 30 aanbieders in  Arnhem, Velp en omliggende gemeenten kun je naar hartenlust fitnessen, squashen, zwemmen en diverse groepslessen volgen. 

De hogescholen die verbonden zijn aan Arnhem Studiestad zorgen ervoor dat je onbeperkt kunt sporten voor een mooi laag bedrag! Mooie deal, toch?

  • Met de Studentensportkaart kun je spo(r)tgoedkoop in shape komen én blijven.
Gevarieerd sporten

Gevarieerd sporten

HAN bruist en Arnhem Studiestad zorgen, naast de Studentensportkaart, voor een gevarieerd sportaanbod. Sport je het liefst buiten? Geen probleem. Doe dan mee aan de hardlooptraining, outdoor-boxing of bootcamp. Wil je tot jezelf komen, geef je dan op voor yoga of pilates. 

Natuurlijk staan er ook teamsporten op het programma, waaronder volleybal, basketbal en zaalvoetbal.

  • Like de Facebook pagina van HANbruist en blijf op de hoogte van leuke acties en evenementen.
Batavierenrace

Batavierenrace

Als je gaat studeren heb je een voorsprong als je weet wat de Batavierenrace is. Eind april klinkt het jaarlijkse startschot voor de grootste estafetteloop ter wereld. Met een team van 25 studenten wordt een parkours van 175 (!) km afgelegd. Ben jij één van de 8.500 deelnemers? 

Begin 2018 worden er trainingen aangeboden vanuit Arnhem Studiestad om je helemaal klaar te stomen voor de start.

  • Samen met je studiegenoten laten zien wie de beste zijn? Doe mee en ga voor de overwinning!
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×