Maak kennis met de tofste bij…
Open menu
Sjiek

Maak kennis met de tofste bijbaan van Arnhem!

Sjiek. Horeca & Eventpersoneel

Maak kennis met de tofste bijbaan van Arnhem!

Studeren. Of je nou in een bekende stad of onbekende stad gaat studeren, het begin blijft altijd even spannend. De periode waarin je studeert zal veel veranderen. Je gaat misschien op kamers, een nieuwe stad ontdekken, je zal ook nieuwe mensen leren kennen en niet te vergeten hoort daar natuurlijk ook een nieuwe bijbaan bij. Want ja, die biertjes op de Korenmarkt zijn helaas niet gratis. Hoe top zou het zijn als je dit alles kunt combineren?

Toffe locaties

Via Sjiek. kun je werken op verschillende horecalocaties in en rondom Arnhem. Wist je bijvoorbeeld dat je via Sjiek. bij het Nederlands Openluchtmuseum kunt werken? Voor veel Arnhemmers een bekende plek, wellicht voor jou binnenkort ook? Supergaaf om op deze iconische locatie te mogen werken!

Werken wanneer jij dat wilt

We snappen echt dat het lastig is; een drukke studie, een nieuw sociaal leven opbouwen, hobby’s en dan ook nog tijd vrijmaken voor leuke bijbaan. Daarom kun je bij Sjiek. zelf bepalen waar en wanneer je werkt, ideaal toch?

Werk je liever in de weekenden, door de weeks of een combinatie van beide? De keuze is aan jou. Hoe vaak je per week werkt, is ook aan jou. Toch is het fijn om met enige regelmaat je collega’s op te zoeken. Natuurlijk om er voor te zorgen dat je écht onderdeel wordt van team Sjiek., maar er is nog een groot pluspunt. Want bij Sjiek. denken ze met je mee, ze weten dat de huur van je kamer en die avondjes op de Korenmarkt toch ergens van moet betalen. Daarom hebben ze daar iets op bedacht: hoe meer je werkt, hoe hoger je uurloon.

Nieuwsgierig? Snappen we, schrijf je direct in of stel je vragen via Whatsapp of een belletje naar 06 51 87 28 09.

Leer de stad nog beter kennen

Naast locaties die je misschien al kent in Arnhem kun je ook op minder algemeen toegankelijke plekken komen te werken. Door deze unieke momenten leer je de stad Arnhem nóg beter kennen, superleuk!

Los van de locaties wil je natuurlijk ook veel nieuwe leuke mensen leren kennen. Dompel onder in het warme bad van team Sjiek. en maak deze leuke studentenstad helemaal eigen.

Klinkt als een Sjiek doel toch?

> Wil je meer weten over dit alles? Geef ons een belletje of een stuur een WhatsApp naar 06 51 87 28 09. We kijken uit naar de kennismaking!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×