Studeren
Open menu
Internationaal en studeren [2]

Studeren

Studeren in Arnhem

Als je gaat studeren ga je een aantal belangrijke keuzes maken. Je kiest een studierichting, een school en een stad om te gaan studeren. Vaak ga je hier ook wonen en bouw je automatisch een nieuw stukje van je leven op. ArtEZ, Van Hall Larenstein, RijnIJsel en de HAN zorgen er met elkaar voor dat Arnhem een zeer gevarieerd aanbod aan studies heeft. Of je nu een technische opleiding, dans, business, muziek of een studie aan de PABO doet; er is voldoende keus. Wil je studeren met hoge kwaliteit én een te gekke studententijd beleven? Dan biedt Arnhem alles wat je nodig hebt.

ArtEZ hogeschool voor de kunsten

Artez hogeschool voor de kunsten

Excellentie, innovatie, onderzoek en samenwerken zijn kernwoorden bij ArtEZ. Jaarlijks leidt ArtEZ talentvolle studenten op in beeldende kunst, dans, mode, theater, muziek, architectuur, kunsteducatie en design. 

Veel bachelors en masters zijn van topkwaliteit en genieten (inter)nationaal aanzien en alumni zijn toonaangevend in vele beroepsrollen binnen cultuur, samenleving en economie.

  • Ontplooi je talenten en presenteer je kunstzinnige zelf, kom studeren bij ArtEZ!
VHL

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein leidt ambitieuze en innovatieve professionals op die bijdragen aan een duurzame wereld. Het opleidingsaanbod richt zich met name op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier en verantwoord ondernemerschap. 

Combinaties van deze vakgebieden leveren bijzondere, uitdagende en unieke bachelor en masteropleidingen op!

  • Hart voor de natuur en wil je meewerken aan een duurzame wereld?
HAN-Afbeelding.jpg

HAN

Bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) vind je verschillende studies op de Arnhemse campus. Kies uit de opleidingen Techniek, Informatica en Communicatie, Economie en Management en de PABO. 

Bij elke opleiding kom je ondernemende studenten tegen die graag samen met het werkveld oplossingen bedenken voor de uitdagingen van de toekomst. Een breed aanbod van autotechniek tot online marketing. Open up new horizons!

  • Een breed aanbod. Van autotechniek tot online marketing. Open up new horizons!
RijnIJssel

Rijn IJssel

Vakmensen zijn onmisbaar. Bij Rijn IJssel staat leren in de praktijk daarom voorop. Met ruim 12.000 studenten en 150 mbo-opleidingen is Rijn IJssel het grootste roc van Gelderland. Bij ons staat ‘doen’ hoog in het vaandel. Elke vijf weken krijg je daarom een nieuwe praktijkopdracht. Rijn IJssel stoomt je daarmee klaar voor de baan die jij graag wilt.

  • Rijn IJssel. Betrouwbaar, betrokken, inspirerend en zelfbewust op weg naar de toekomst.
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×