JURY LEDEN SCC 2023
Open menu
Arnhem studiestad - SCC22 jury

JURY LEDEN SCC 2023

PITCH VOOR EEN DESKUNDIGE JURY

Dit jaar kan Student City Challenge ook rekenen op het deskundige oordeel van een vakjury.
Aan het einde van het evenement pitch je met je team je concept aan deze jury en maak je kans op een mooie prijs! De jury heeft praktische kennis over de verschillende thema's en is benieuwd naar jullie ideeën. Er wordt een workshop 'pitchen' gegeven, zodat je goed voorbereid bent.
Lees alles over de juryleden op de pagina.

portretfoto Tom

Tom Kortbeek

Tom Kortbeek is artistiek directeur van kunst- en ontwerpstudio Fillip Studios. Hij is verantwoordelijk voor conceptontwikkeling en de aansturing van het team van 9 mensen in Arnhem. Fillip Studios ontwikkelt artistieke concepten en doet ontwerpend onderzoek. De resultaten van deze projecten zijn te zien in musea, festivals en exposities over de hele wereld. Samen met de TU Eindhoven runt Fillip Studios een laboratorium voor het onderzoeken van innovatieve mogelijkheden in algoritmen en machine-learning tools.
Tom heeft een sterke drive in het versterken van het creatieve en innovatieve ecosysteem in Arnhem en Gelderland. Hij is bestuurslid van creatieve hub De Nieuwe Coehoorn en De Innovatiefabriek, de stichting achter Innovate Festival en initiatiefnemer van StartClub Arnhem. Hij is lid van de beoordelingscommissie van het Pre Seed Fund Gelderland en een van de mede-initiatiefnemers van Creative Arnhem, een nieuw platform voor Creatieve Industrie in Arnhem.

Foto_Astrid_Huitink.2e16d0ba.fill-444x290

Astrid Huitink-Jacobs

Astrid Huitink-Jacobs heeft een lange carrière in het bankwezen, zowel in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk. Zij is onlangs benoemd tot coöperatief directeur bij de Rabobank in Arnhem en omgeving en is tevens nieuw lid van de directie van de Rabobank Regio Gelderland Zuid. Astrid staat bekend als een gedreven, nuchtere en authentieke bankier met een goed gevoel voor de rol en uitdagingen van het bankwezen in de toekomst. Ze houdt ervan mensen uit te dagen, professionals te stimuleren hun maximale rek te zoeken en op zoek te gaan naar hun verborgen talenten. Als directeur leidt zij de lokale collega's in hun lokale commerciële successen maar ook in het leveren van een eerlijke en concrete bijdrage aan de lokale gemeenschap. Ze verbindt graag verschillende stakeholders en stimuleert mensen om samen dingen voor elkaar te krijgen.
Binnen Rabobank Gelderland Zuid is zij verantwoordelijk voor de business development van twee belangrijke coöperatieve thema's : duurzaam leven en financiële weerbaarheid. Naast bankier is ze bestuursmanager en buddy van de LeukomteLeren Weekendschool in Arnhem en actief Rotary-lid. Astrid woont in Arnhem en heeft drie aanstaande studenten thuis!

Ruth van der Beek

Ruth van der Beek

Ruth van der Beek is de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest in het Hoger Agrarisch Onderwijs. Zij was daarvoor werkzaam in het bedrijfsleven maar heeft uiteindelijk toch de overstap gemaakt naar het groene onderwijs. Zij heeft daar verschillende rollen vervuld, eerst bij Aeres Hogeschool en de laatste 7 jaar bij Hogeschool van Hall Larenstein in Velp (partner van Arnhem Studiestad). De laatste 3 jaren is zij werkzaam geweest als locatiedirecteur Onderwijs en was ze eerst lid en later voorzitter van de regiegroep van Arnhem Studiestad. Zij heeft onlangs de overstap gemaakt naar Waterschap Vallei en Veluwe, waar ze als concernmanager zich bezig gaat houden met de vraagstukken rondom water. Kortom een professional uit het groene domein met managementervaring in diverse functies, ze heeft een passie voor natuur en alles wat daarmee te maken heeft. Daarnaast is ze een actief Rotary-lid en beoefent ze de paardensport. Ze woont in Laren (GLD), daar woont ze samen met Jan die ondernemer is en met haar paarden, hond en kat.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×