COACHES SCC 2023
Open menu
StudentStartupPitch

COACHES SCC 2023

ONTMOET DE COACHES

Benieuwd wie jou zal coachen? Je kunt hier alles over hen te weten komen.
Wil je leren van de beste? Profiteren van de 20+ jaar ervaring die je nog niet hebt? Hulp nodig om georganiseerd te blijven? We hebben een geweldig team van professionals die dienen als coaches. Zij adviseren, ondersteunen en stellen de juiste vragen om uw team naar succes te begeleiden.

image001

Bart van den Hoven

Bart van den Hoven studeerde in Arnhem aan de MTS, HTS en ArtEZ Academie van Bouwkunst, waar hij zijn architectendiploma cum laude behaalde. Na bij verschillende architectenbureaus in Nederland te hebben gewerkt, verhuisde hij naar Berlijn waar hij sinds enkele jaren woont en werkt. Bart heeft een ondernemende en kritische benadering van het architectenvak en zijn werk beweegt zich tussen de disciplines architect, ontwikkelaar en adviseur. Vanuit deze benadering richtte hij in 2019 Statt - Studio for Architecture and Spatial Development op. Statt bouwt voort op de interesses en kwaliteiten van Van den Hoven: creatieve projectontwikkeling. Recente opdrachten zijn de herontwikkeling van een monumentale kerk tot sociale woningbouw en het ontwerp van een laboratoriumgebouw voor de biomedische industrie. Bart is bestuurslid van Stichting Citymarketing Arnhem, lid van diverse adviescommissies en hij doceert en begeleidt bij diverse onderwijsinstellingen.

Schrijf je in!

Julian Leijser

Julian Leijser

Julian Leijser in oprichter van de community en het magazine Startup50 Gelderland. Haar projecten zijn vooral gericht op ondernemerschap, startups en innovatie. Ze is voortdurend op zoek om ondernemerschap te combineren met het creëren van een wereld waarin mensen vanuit hun passie werken en innovaties meer kans van slagen hebben. Projecten die ze in het verleden heeft gedaan zijn: Startups in resicence Gelderland, Startup Arnhem, Startup Delta Summit en In The Making.

Schrijf je in!

Elsemiek van Dulmen

Elsemiek van Dulmen

Elsemiek van Dulmen werkt met veel plezier als projectcoördinator voor de maatschappelijke organisatie Stichting Move. Daarnaast is ze een aantal jaar geleden voor zichzelf begonnen als coach en begeleid daarmee individuen en andere maatschappelijke organisaties. Ze vindt het heerlijk om te bouwen aan een gezamenlijk doel en kijkt hierbij naar de kracht van de persoon of organisatie. Afgelopen jaar heeft ze als coach genoten van de Student City Challenge en kijkt er naar uit om ook dit jaar er samen weer iets moois van te maken.

Schrijf je in!

Alexandra Luyk

Alexandra Luyk

Alexandra Luyk heeft gewerkt als Marketing Manager en Business Consultant voor diverse grote bedrijven zoals PepsiCo, FrieslandCampina en VGZ. Daarnaast heeft ze ervaring met het opzetten van commercie bij start-ups en klantexpert voor MKB bedrijven. Voor de komende jaren gaat ze zich focussen op In, Met en Voor Arnhem te gaan werken. Daar past ook studenten en opkomende entrepeneurs helpen bij hun talenten te ontdekken.

In 2013 behaalde ze bovenop haar basis marketing opleiding de master New Marketeer. Dus ook online market heeft geen geheimen meer voor haar. Door de brede internationale blik en algemene interesse in diverse maatschappelijke vraagstukken is Alexandra een fijne en scherpe sparringpartner voor CEO’s tot en met studenten.

Tijdens de challenge kan ik helpen met aanbrengen focus structuur, helpen keuzes te maken. Stappen van idee naar uitwerken business plan. Ik kijk vol verwachting uit naar de samenwerking met de Young Talents.

Schrijf je in!

Leroy van de Pol

Leroy van de Pol

Leroy van de Pol heeft de afgelopen jaren binnen diverse organisaties gewerkt als coach, met de focus op persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. In zijn dagelijks leven staat hij open voor nieuwe uitdagingen en avonturen. Vanuit deze overtuiging is hij Chakana Coaching gestart, waarbij hij individuen en teams actief begeleidt om buiten hun comfortzone te stappen en uitdagingen aan te gaan en op te lossen, dit alles vanuit hun eigen kracht, innerlijke verbinding en de juiste mindset.

Als ondernemer heeft hij ervaring opgedaan in het opstarten van een eigen bedrijf en begrijpt hij de uitdagingen van het ondernemerschap en waar men zich op moet richten om vooruit te komen.

Schrijf je in!

Jeroen Heinen

Jeroen Heinen

Doordat hij zich al 15 jaar in het Kunst & Cultuur domein van Arnhem beweegt kent Jeroen Heinen de stad dan ook op zijn duim. Na zijn eigen house collectief Studio Sonsbeek en soul & reggae Festival De Luie Hond heeft hij zich als 1e producent het productievak bij Theater Oostpool op Champions League niveau tot in het kleinste detail eigen gemaakt. Sinds Maart is hij Jeroen Heinen Producties gestart en verbindt hij zich als Creatief Producent aan Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, Phion en DOX.

Naast producent werkt hij als adviseur voor kunstinstellingen en ondersteunt hij directies en producenten die behoefte hebben aan meer structuur, helderheid en efficiëntie. Werken vanuit een rol waar je comfortabel mee bent staat hierbij centraal. Het is dan ook vooral belangrijk om veel plezier te hebben in wat je doet en door goed te luisteren gaat hij daar samen met de studenten naar op zoek.

Schrijf je in!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×