Workshops Student City Challe…
Open menu
Arnhem studiestad - SCC22 workshops

Workshops Student City Challenge 2022

Neem de toekomst in eigen hand!

Tijdens de Student City Challenge 2022 werken jij en je medestudenten aan problemen die jullie frustreren. Je werkt tijdens het project als een echt multidisciplinair team. Afhankelijk van de samenstelling van het team in het Nederlands of Engels. De workshops zijn in het Engels, de presentaties kunnen ook in het Nederlands zijn.

Wij hebben een geweldig team van professionals die als coaches fungeren. Zij zetten hun jarenlange ervaring en kennis in om jullie te adviseren, ondersteunen en de juiste vragen te stellen. Alles om jouw team naar succes te begeleiden.

Op deze pagina lees je meer over de workshops tijdens deze editie van de Student City Challenge.

Van idee naar prototype – door Bas Corstjens | Generatiebeta.NL

Tijdens deze workshop leert Bas Corstjens je snel experimenteren en valideren.

72% van de nieuwe ideeën flopt. Hoe dit komt? Het is eenvoudig om snel te geloven dat je een gouden ei gevonden hebt. Om vervolgens veel tijd en geld in de ontwikkeling te steken. Echter, 98% van menselijk gedrag is onbewust en de context vaak instabiel. Dit maakt de slagingskans van een oplossing moeilijk te voorspellen. ‘Op een fundering van aannames kan niks stevigs groeien’.

Het antwoord? Testen! Zo veel en vroeg als mogelijk. Niet om je gelijk te bewijzen, maar juist het tegenovergestelde. Zo snel mogelijk proberen te mislukken om zo vroeg mogelijk te leren.

Niet voor niets: Hoe meer je test, hoe zekerder je kunt zijn over de kans van slagen.

De meest succesvolle organisaties doen duizenden experimenteren per jaar. Een werkwijze en houding die ze geen windeieren legt. Degenen die het snelst leren, komen het meest vooruit.

Tijdens deze workshop leer je alles over dit speciale ingrediënt van de meest innovatieve organisaties van onze tijd. Je leert hoe je een goed prototype maakt en hoe je deze test. Alles zo concreet mogelijk zodat je er direct mee aan de slag kan.

Meld je aan!

Workshop How to Pitch door Amy van Son | Founder TEDx Arnhem

Amy van Son zal je een heleboel tips en trucs geven om je pitching skills te verbeteren. Een of twee leden van een team gaan pitchen, dus de workshop is toegankelijk voor degenen die de eindpitch gaan doen. Amy van Son is licentiehouder, producent en curator van TEDx talks bij TEDxArnhem, daarnaast is zij business coach van vele ondernemers en startups. Zij coacht de studenten op hun pitch kwaliteiten met het zetten van de puntjes op de i om het hun beste pitch ooit te maken.

Meld je aan!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×