Juryleden SCC '22
Open menu
Arnhem studiestad - SCC22 jury

Juryleden SCC '22

Pitch voor een echte vakjury

Ook dit jaar kan Student City Challenge rekenen op het deskundige oordeel van een vakjury.

Aan het einde van het evenement pitch je met je team je concept aan deze jury en maak je kans op een mooie prijs! De jury heeft praktische kennis over de verschillende thema's en is benieuwd naar jullie ideeën. Er wordt een workshop 'pitchen' gegeven, dus je zult goed voorbereid zijn.

Lees op de pagina alles over de juryleden.

portretfoto Tom

Tom Kortbeek

Tom Kortbeek is artistiek directeur van kunst- en ontwerpstudio Fillip Studios. Hij is verantwoordelijk voor conceptontwikkeling en de aansturing van het team van 9 mensen in Arnhem. Fillip Studios ontwikkelt artistieke concepten en doet ontwerpend onderzoek. De resultaten van deze projecten zijn te zien in musea, festivals en exposities over de hele wereld. Samen met de TU Eindhoven runt Fillip Studios een laboratorium voor de verkenning van innovatieve mogelijkheden in algoritmen en machine-learning tools.

Tom heeft een sterke drive in het versterken van het creatieve en innovatieve ecosysteem in Arnhem en Gelderland. Hij is bestuurslid van creatieve hub De Nieuwe Coehoorn en De Innovatiefabriek, de stichting achter Innovate Festival en initiatiefnemer van StartClub Arnhem. Hij is lid van de beoordelingscommissie van het Pre Seed Fund Gelderland en een van de mede-initiatiefnemers van Creative Arnhem, een nieuw platform voor Creatieve Industrie in Arnhem.

foto KV

Karina Visscher

Na haar rechtenstudie heeft Karina Visscher enkele jaren in de juridische wereld gewerkt. Vanaf 1999 heeft zij de juristerij verruild voor het onderwijs. Zij is 10 jaar werkzaam geweest in het private onderwijs alvorens zij als zelfstandig ondernemer aan de slag ging. Zij heeft voor verschillende soorten instellingen in de onderwijssector diverse rollen vervuld als strategisch adviseur, programmamanager, projectleider en voorzitter van visitatiepanels. In 2016 heeft zij voor Avans Hogeschool de academie voor Associate degrees mogen opzetten en is daar vervolgens directeur geworden. Sinds 2020 is Karina werkzaam als lid van het college van bestuur van Rijn IJssel in Arnhem. Karina woont in Doorn, is getrouwd en heeft zonen.

Foto_Astrid_Huitink.2e16d0ba.fill-444x290

Astrid Huitink-Jacobs

Astrid Huitink-Jacobs heeft een lange carrière in het bankwezen, zowel in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk. Zij is onlangs benoemd tot coöperatief directeur bij de Rabobank in Arnhem en omstreken en is tevens nieuw lid van de directie van de Rabobank Regio Gelderland Zuid.

Astrid staat bekend als een gedreven, nuchtere en authentieke bankier met een goed gevoel voor de rol en uitdagingen van het bankwezen in de toekomst. Ze daagt mensen graag uit, stimuleert professionals om hun maximale stretch op te zoeken en gaat op zoek naar hun verborgen talenten. Als directeur leidt zij de lokale collega's in hun lokale commerciële successen maar ook in het leveren van een eerlijke en concrete bijdrage aan de lokale gemeenschap. Zij verbindt graag diverse stakeholders en stimuleert mensen om samen dingen te realiseren.

Binnen Rabobank Gelderland Zuid is zij verantwoordelijk voor de business development van twee belangrijke coöperatieve thema's: duurzaam leven en financiële weerbaarheid. Naast bankier is zij bestuurslid en buddy van de LeukomteLeren Weekendschool in Arnhem en actief Rotary lid. Astrid woont in Arnhem en heeft drie aankomende studenten in huis!

image001

Bart van den Hoven

Bart van den Hoven heeft de Arnhemse MTS, HTS én Academie van Bouwkunst met succes afgerond en behaalde daarmee met lof zijn architectentitel. Na in Nederland bij verschillende architectenbureaus te hebben gewerkt, werkt en woont hij een aantal jaar in Berlijn. Bart heeft een ondernemende en kritische houding naar het architectenvak waarbij hij zich beweegt tussen disciplines van architect, ontwikkelaar en adviseur. Vanuit deze houding richt hij in 2019 Statt - Studio voor architectuur en ruimtelijke ontwikkeling op. Statt borduurt voort op de interesses en kwaliteiten van Van den Hoven; creatieve projectontwikkeling. Recente opgaven zijn de herbestemming van een monumentale kerk tot sociale woningbouw en het ontwerp van een laboratoriumgebouw voor de biomedische industrie. Bart is bestuurslid van Stichting Citymarketing Arnhem, lid van verschillende adviescommissies en doceert en begeleidt aan verschillende onderwijsinstellingen. 

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×