COACHES SCC 2022
Open menu
StudentStartupPitch

COACHES SCC 2022

Meet the coaches

Benieuwd wie jou zal coachen? Je kunt hier alles over hen te weten komen.
Wil je leren van de beste? Profiteren van de 20+ jaar ervaring die je nog niet hebt? Hulp nodig om georganiseerd te blijven? We hebben een geweldig team van professionals die dienen als coaches. Zij adviseren, ondersteunen en stellen de juiste vragen om uw team naar succes te begeleiden.

Bas Corstjens

Bas Corstjens

Mijn naam is Bas Corstjens, oprichter van Generation beta. Wij helpen organisaties met evidence-based optimalisatie van klantervaringen en service-innovatie: wij noemen dit journey management. Waarom? Wij geloven dat de wereld vooruit gaat als we elkaar beter begrijpen. En dat er steeds meer manieren zijn om dit effectief te doen. Tussen mensen, methodisch en met technologie. Maar we zien ook dat dit voor veel mensen en organisaties niet vanzelfsprekend is. Jammer, want mensen zijn van nature adaptief. We kunnen proactief situaties beïnvloeden of ons aanpassen aan veranderingen. Maar onze behoefte aan zekerheid en controle is ook aangeboren. Dit betekent dat het onder ogen zien van het onbekende gevaar oproept. Niet doen dus! Innoveren is een houding. Werken met het onbekende, proberen iets te verbeteren of iets totaal nieuws te creëren. Ontdekken, onderzoeken en pionieren. Vallen en opstaan. Keer op keer.
Ik kijk er erg naar uit je te ontmoeten tijdens SCC 2022! Laten we proberen dingen beter te maken.
Schrijf je in!

jessica de Jaeger

Jessica de Jaeger

Jessica de Jaeger heeft gewerkt als zakelijk en artistiek directeur van verschillende bedrijven en festivals zoals het Latin America Film Festival, Jens van Daele's Burning Bridges Foundation en InDifferent. Ze geeft les aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem op het gebied van ondernemerschap. Daarnaast adviseert, coacht, programmeert en schrijft ze subsidieaanvragen voor diverse (film)festivals, theaters en bedrijven. In 2003 behaalde ze haar master Human Geography of Internationalization & Development aan de Universiteit Utrecht. Haar internationale en brede blik integreert ze graag in de culturele sector.
Schrijf je in!

Julian Leijser

Julian Leijser

Julian Leijser in oprichter van de community en het magazine Startup50 Gelderland. Haar projecten zijn vooral gericht op ondernemerschap, startups en innovatie. Ze is voortdurend op zoek om ondernemerschap te combineren met het creëren van een wereld waarin mensen vanuit hun passie werken en innovaties meer kans van slagen hebben. Projecten die ze in het verleden heeft gedaan zijn: Startups in resicence Gelderland, Startup Arnhem, Startup Delta Summit en In The Making.
Aanmelden!

mark spijker

Mark Spijker

Mark Spijker is eigenaar van creatief projectbureau Buro Einstein en directeur van het Arnhemse innovatiefestival INNOVATE. Met beide organisaties staat hij in het centrum van het innovatie ecosysteem in Nederland. De afgelopen jaren werkte Mark aan maatschappelijke vraagstukken als duurzaamheid, eenzaamheid en veiligheid van vluchtelingen in verschillende delen van de wereld en werkte hij samen met overheden en grote bedrijven als Kruidvat, War Child en PwC.
Voor Mark gaat innovatie over het maken van een positieve impact op de samenleving. "Vooral in tijden als deze, waarin we geconfronteerd worden met grote problemen als klimaatverandering, pandemieën en internationale conflicten, is innovatie de sleutel. We kunnen onze problemen niet oplossen met dezelfde mentaliteit die we gebruikten toen we ze creëerden."
Schrijf je in!

Hilmer Thijs

Hilmer Thijs

Ik geloof in het concept 'identiteit als instrument voor groei'. Daarom is mijn core business het runnen van Studio Hands - een creatief bureau voor 'ideeën die moeten groeien'. Hands bestaat uit ±20 zelfstandige creatieven en werkt aan projecten in merkontwikkeling, visuele identiteit en visuele communicatie. Mijn rol daar is het ontwerpen van creatieve processen. Naast Hands ben ik met veel plezier creatief directeur voor INNOVATE, een Gelders festival en online label dat zich richt op het verbinden, inspireren en bevorderen van innovatie. Ook ondersteun ik studenten en alumni bij het ontwikkelen van hun professionele carrière via het initiatief Startclub Arnhem en heb ik een functie bij de masteropleiding ArtEZ, waar ik studenten begeleid bij het ontwikkelen van hun portfolio. Het lijken veel verschillende dingen, maar voor mij gaat het erom de essentie te vinden en die op de meest overtuigende en spannende manier over te brengen.
Schrijf je in!

Luuk Wiehink

Luuk Wiehink

Luuk Wiehink is oprichter van de bedrijven Wijkie en EARN-E. Mijn werk ligt op het gebied van Social Design en het opzetten van projecten rondom maatschappelijke thema's. Mijn kracht ligt in het commerciële en strategische domein. Door kansen te zien en samenwerkingen aan te gaan bereik ik (nieuwe) markten met mijn producten. Voor mijn projecten zoek ik (onverwachte) samenwerkingen. Om een propositie verder te ontwikkelen en te vermarkten is het opzetten van samenwerkingen cruciaal. Het is belangrijk om doortastend te zijn en samenwerkingen aan te gaan. Realiseer echte impact door samen te werken. Begin idealistisch, wees naïef, test je ideeën met gebruikers, maak (veel) fouten, experimenteer, vind de juiste markt en het juiste business model, schaal op en realiseer impact! Om echte impact te bereiken met je projecten is het belangrijkste; gewoon beginnen!
Schrijf je in!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×