Coaches Student City Challeng…
Open menu
StudentStartupPitch

Coaches Student City Challenge 2022

Meet the coaches

Benieuwd wie jou zal coachen? Je kunt hier alles over hen vinden.

Wil je leren van de besten? Profiteren van de 20+ jaar ervaring die je nog niet hebt? Hulp nodig om georganiseerd te blijven? Wij hebben een geweldig team van professionals die als coaches fungeren. Zij adviseren, ondersteunen en stellen de juiste vragen om jouw team naar succes te begeleiden.

Bas Corstjens

Bas Corstjens

Mijn naam is Bas Corstjens, founder van Generatie bèta. Wij helpen organisaties bij het evidence based optimaliseren van klantervaringen en het vernieuwen van dienstverlening: dit noemen wij journey management. Waarom? Wij geloven dat de wereld vooruitgaat als we elkaar beter begrijpen. En dat er steeds meer manieren zijn om dit doeltreffend te doen en borgen. Tussen mensen, methodisch en met technologie. Maar we zien ook dat dit voor veel mensen en organisaties niet vanzelfsprekend is. Zonde want mensen zijn van nature adaptief. We kunnen situaties proactief beïnvloeden of ons aan een verandering aanpassen. Maar ook onze behoefte aan veiligheid en controle is aangeboren. Wat maakt dat het onbekende tegemoet treden appelleert aan gevaar. Niet doen dus! Innoveren is een houding. Werken met het onbekende, proberen te verbeteren of iets compleets nieuws creëren. Ontdekken, onderzoeken en pionieren. Vallen en opstaan. Telkens weer.

Ik kijk enorm uit je tijdens de SCC 2022 te ontmoeten! Let’s try to make things better.

Meld je aan!

jessica de Jaeger

Jessica de Jaeger

Jessica de Jaeger heeft gewerkt als zakelijk en artistiek directeur van verschillende bedrijven en festivals zoals het Latijns-Amerika Film Festival, Stichting Jens van Daele's Burning Bridges en InDifferent. Ze doceert aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem op het gebied van ondernemerschap. Daarnaast adviseert, coacht, programmeert en schrijft ze subsidieaanvragen voor diverse (film)festivals, theaters en bedrijven. Ze behaalde in 2003 haar master Human Geography of Internationalization & Development aan de Universiteit Utrecht. Haar internationale en brede blik integreert ze graag in de culturele sector.

Meld je aan!

Julian Leijser

Julian Leijser

Julian Leijser in oprichter van de community en het magazine Startup50 Gelderland. Haar projecten zijn vooral gericht op ondernemerschap, startups en innovatie. Ze is voortdurend op zoek naar het combineren van ondernemerschap met het creëren van een wereld waarin mensen werken vanuit hun passie en innovaties meer kans van slagen hebben. Projecten die in het verleden zijn gedaan zijn: Startups in resicence Gelderland, Startup Arnhem, Startup Delta Summit en In The Making.

Meld je aan!

mark spijker

Mark Spijker

Mark Spijker is eigenaar van creatief projectbureau Buro Einstein en directeur van het Arnhemse innovatiefestival INNOVATE. Met beide organisaties staat hij midden in het innovatie ecosysteem in Nederland. In de afgelopen jaren heeft Mark gewerkt aan maatschappelijke thema's als duurzaamheid, eenzaamheid en veiligheid van vluchtelingen in verschillende delen van de wereld en werkte hij samen met overheden en grote bedrijven als Kruidvat, War Child en PwC.

Innovatie gaat voor Mark over het maken van een positieve impact op de maatschappij. "Vooral in tijden als deze, waarin we te maken hebben met grote problemen zoals klimaatverandering, pandemieën en internationale conflicten is innovatie van groot belang. We kunnen onze problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze die we gebruikten toen we ze creëerden".

Meld je aan!

Hilmer Thijs

Hilmer Thijs

Ik geloof in het concept van 'identiteit als instrument voor groei'. Daarom is mijn core business het runnen van Studio Hands - een creatief bureau voor 'ideeën die moeten groeien'. Hands bestaat uit ±20 zelfstandige creatieven en werkt aan projecten in merkontwikkeling, visuele identiteit en visuele communicatie. Mijn rol daar is het ontwerpen van creatieve processen. Naast Hands ben ik met veel plezier creative director voor INNOVATE, een Gelders festival en online label dat zich richt op het verbinden, inspireren en promoten van innovatie. Daarnaast ondersteun ik studenten en alumni bij het ontwikkelen van hun professionele carrière via het Startclub Arnhem initiatief en heb ik een functie bij de ArtEZ Masteropleiding, waar ik studenten begeleid bij het ontwikkelen van hun portfolio's. Het lijken misschien veel verschillende dingen, maar voor mij draait het allemaal om het vinden van de essentie en deze op de meest overtuigende en spannende manier over te brengen.

Meld je aan!

Luuk Wiehink

Luuk Wiehink

Luuk Wiehink is de oprichter van de bedrijven Wijkie en EARN-E. Mijn werk ligt op het terrein van Social Design en het opzetten van projecten rond maatschappelijke thema's. Mijn kracht ligt in het commerciële en strategische domein. Door kansen te zien en samenwerkingen te creëren bereik ik (nieuwe) markten met mijn producten. Voor mijn projecten ben ik op zoek naar (onverwachte) samenwerkingen. Om een propositie verder te ontwikkelen en in de markt te zetten is het opzetten van samenwerkingen cruciaal. Het is belangrijk om doortastend te zijn en partnerschappen aan te gaan. Realiseer echte impact door samen te werken. Begin idealistisch, wees naïef, test je ideeën met gebruikers, maak (veel) fouten, experimenteer, vind de juiste markt en businessmodel, schaal op en realiseer impact! Om echte impact te bereiken met je projecten, is het belangrijkste; begin gewoon!

Meld je aan!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×