Aftermovie SCC 2022 13 & 14 O…
Open menu
Header SCC 22 wit

Aftermovie SCC 2022 13 & 14 OKTOBER

Student City Challenge 2022

Bekijk hier de aftermovie Student City Challenge 2022

Het ultieme evenement voor changemakers. Omdat we zo niet door kunnen gaan!

Maak je je wel eens zorgen? Over willekeurige dingen of over dingen die moeilijk of ingewikkeld zijn? Of beide?

"Is dit gewoon hoe het studentenleven nu is? Zal het ooit weer normaal worden? Hoe vind ik een kamer? Of een baan? Wat is mijn plaats in de maatschappij? Hoe ga ik mijn studie betalen? Zal ik ooit in staat zijn om een huis te kopen? Wat zal er van onze planeet worden?"

Arnhemse studenten hebben een aantal dingen gemeen. Een daarvan is de toekomst. Niemand weet wat die zal brengen. Maar ze komt eraan. Dag na dag. Dus niets doen is geen optie.

Na verschillende succesvolle edities organiseert Arnhem Studiestad weer een hackathon: de Student City Challenge Arnhem. Tijdens het evenement, dat plaatsvindt op 13 en 14 oktober, ga je samen met andere studenten aan de slag met uitdagingen die jouw dagelijks leven raken:

We bieden je 2 dagen op een geweldige locatie met een team van toegewijde professionals en een programma dat je zal inspireren om met oplossingen te komen die je niet voor mogelijk had gehouden. De studenten met de beste 3 ideeën gaan naar huis met diverse prijzen en een kans op een Orion coaching voucher ter waarde van € 2.500, een podium bij de Innovate community en coaching door Startclub Arnhem.

Schrijf je in!

Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. Denk ook na over wat je echt frustreert met betrekking tot de 4 thema's.
Frustraties? Ja! Echte menselijke zorgen en problemen, bij voorkeur die waar je zelf invloed op hebt. Hoe specifieker, hoe beter. Omdat wij geloven dat de beste oplossingen ontstaan als we ons echt met het probleem gaan bezighouden. Vertrouw ons, dit zal werken. Ben jij klaar voor de uitdaging? En durf je de toekomst in eigen handen te nemen?

Meld je aan

Arnhem Studiestad - blogs

Een tweetalig evenement

Jij en je medestudenten werken tijdens het project als een echt multidisciplinair team. Afhankelijk van de samenstelling van het team in het Nederlands of Engels. De workshops zijn in het Engels, de presentaties kunnen ook in het Nederlands zijn.

StudentStartupPitch

De beste coaches

Wil je leren van de besten? Profiteren van de 20+ jaar ervaring die je nog niet hebt? Hulp nodig om georganiseerd te blijven? Wij hebben een geweldig team van professionals die als coaches fungeren. Zij adviseren, ondersteunen en stellen de juiste vragen om jouw team naar succes te begeleiden.

Arnhem studiestad - SCC22 jury

Leg je concept voor aan een jury en win

Aan het einde van het evenement pitch je met je team je concept aan een echte jury en maak je kans op een mooie prijs! De jury heeft praktische kennis over de verschillende thema's en is benieuwd naar jullie ideeën. Er wordt een workshop 'pitchen' gegeven, dus je zult goed voorbereid zijn.

De 3 winnende teams ontvangen de volgende prijzen:

1e prijs: € 1.500

2e prijs: € 750

3e prijs: JBL sound box

Wil je naar het evenement door met het uitwerken van jouw oplossing dan maak je kans op een Orion coaching voucher ter waarde van € 2.500, een podium bij de Innovate community en coaching door Startclub Arnhem.

Arnhem studiestad - SCC22 workshops

Workshops

Benieuwd naar de workshops waaraan je dit jaar kunt deelnemen tijdens de Student City Challenge? Check ze op deze pagina.

Arnhem studiestad - SCC22 programma

Programma Student City Challenge 2022

Ben je benieuwd naar wat er allemaal op het programma staat op 13 en 14 oktober? Ga naar deze pagina en ontdek het inspirerende programma.

194874949_4284108408295619_4535652470621947928_n.jpeg

Student City Challenge 2021

Tijdens de Student City Challenge 2021 werkten studenten van de verschillende hogescholen samen aan een prototype, om dat later aan een professionele vakjury te presenteren. Uiteraard onder begeleiding van een team top coaches! Bekijk op deze pagina de aftermovie van de Student City Challenge 2021!

Arnhem studiestad - SCC22 Hybride samenleving

Thema's

Ga samen met andere studenten aan de slag met uitdagingen die jouw dagelijks leven raken. Thema's tijdens Student City Challenge 2022 zijn 'Diversiteit en inclusie', 'Hybride samenleving', 'Wonen' en 'Klimaatverandering'. Geïnspireerd om met deze thema's aan de slag te gaan? Meld je hier aan!

Arnhem studiestad - SCC22 locatie

Locatie

Ook dit jaar vindt de Student City Challenge weer plaats op een inspirerende locatie, namelijk Rozet. Zorg dat je erbij bent!

Arnhem studiestad - SCC22 prijzen

Prijzen

De studenten met de beste 3 ideeën gaan naar huis met diverse prijzen en een kans op een Orion coaching voucher ter waarde van € 2.500, een podium bij de Innovate community en coaching door Startclub Arnhem.

Algemene informatie

Wanneer: 13 en 14 oktober 2022

Waar: Rozet

Kosten: gratis!

Meld je hier aan

After movie Student City Challenge 2021

Student City Challenge 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door

Partners_SCC22

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×