Sporten
Open menu
sport [4]

Sporten

Sporten in Arnhem

Als je in Arnhem of Velp studeert valt er op sportief gebied genoeg te beleven. Het is een ideale manier om te werken aan je gezondheid én je sociale leven. Voor je het weet zit je na het sporten aan de bar om nog een gezellig drankje te doen. ArtEZ, de HAN, RijnIJssel en Van Hall Larenstein ondersteunen tal van sportieve initiatieven. Niet onder één dak, maar verspreid door de stad kun je als het ware “sporten om de hoek”. Op die manier heb je altijd een reden om samen met je medestudenten een potje te gaan voetballen of een uurtje los te gaan in de sportschool.

Studentensportkaart

Studentensportkaart

Voor slechts €20,95 per maand sport je onbeperkt met de Studentensportkaart. Bij meer dan 30 aanbieders in  Arnhem, Velp en omliggende gemeenten kun je naar hartenlust fitnessen, squashen, zwemmen en diverse groepslessen volgen. 

De hogescholen die verbonden zijn aan Arnhem Studiestad zorgen ervoor dat je onbeperkt kunt sporten voor een mooi laag bedrag! Mooie deal, toch?

  • Met de Studentensportkaart kun je spo(r)tgoedkoop in shape komen én blijven.
Gevarieerd sporten

Gevarieerd sporten

HAN bruist en Arnhem Studiestad zorgen, naast de Studentensportkaart, voor een gevarieerd sportaanbod. Sport je het liefst buiten? Geen probleem. Doe dan mee aan de hardlooptraining, outdoor-boxing of bootcamp. Wil je tot jezelf komen, geef je dan op voor yoga of pilates.

Natuurlijk staan er ook teamsporten op het programma, waaronder volleybal, basketbal en zaalvoetbal.

ArnhemTournament

Arnhem Tournament

Met een bonte mix van Nederlandse en internationale studenten wordt er in Sporthal Valkenhuizen een avond lang fanatiek gesport. Hierbij kun je denken aan volleybal, basketbal en voetbal. Er is dus voor ieder wat wils. Daarna wordt er in de kantine nog gezellig geborreld en kun je perfect socializen.

Dit is een mooi voorbeeld van een evenement waarbij Arnhem Studiestad studenten van verschillende nationaliteiten bij elkaar brengt.

  • Heb je wel zin in een avondje fanatiek sporten? Doe gezellig mee en doe nieuwe contacten op!
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×