Speedsoccer Arnhem Studiestad…
Open menu
Sports event Arnhem Studiestad

Speedsoccer Arnhem Studiestad Tournament

Sta jij straks op het veld?

Beste Studenten,

Arnhem Studiestad komt met wat nieuws! In samenwerking met de Sportkaart en Speedsoccer Arnhem wordt er een speedsoccer toernooi georganiseerd speciaal voor studenten . Schrijf je in als individu of maak je eigen team. Op de dag zelf worden teams samengesteld van de individuele inschrijvingen. Ideaal om elkaar te leren kennen!

ARNHEM STUDIESTAD CUP

Op donderdag 15 september wordt een 5x5 voetbaltoernooi georganiseerd voor studenten. Het toernooi wordt onderverdeeld in een competitieve en recreatieve klasse. Zo is het voor iedereen (m/v) mogelijk om mee te doen. Tijdens het toernooi staat de sportiviteit en het spelplezier centraal. Uiteraard zijn er wel gave prijzen te winnen! Na afloop is de horeca open voor een gezellige 3e helft.

In het kort:

 • Schrijf je in als individu of team
  · Een team bestaal uit minimaal 5 en maximaal 8 spelers
  · Kick off 18:00 uur tot maximaal 21:00 uur!
  · Locatie: Sportcentrum Valkenhuizen | Outdoor kunstgrasvelden
  · Gratis voor Sportkaarthouders | €5,- voor overige studenten (inclusief drankje en sandwich vooraf)
  · Kom in sportkleding, sportschoenen of voetbalschoenen zijn toegestaan (zonder pinnen). Hesjes zijn op locatie aanwezig.

Schrijf je snel in want er is slechts plek voor 10 teams. Vol = vol!

Gebruik de inschrijfknop op deze pagina of contact Kris Engel via +31 6 53723307 (whatsaop only) of speedsoccer@sportbedrijfarnhem.nl voor meer informatie! 

SPEEDSOCCER ARNHEM
5X5 Speedsoccer is een leuke, snelle, non-stop vorm van voetbal waar spelers continu kunnen doorwisselen en plezier centraal staat. Het wordt gespeeld op speciale 5X5 kunstgrasvelden met boarding wat zorgt voor meer balbezit, actie en doelpunten. 5X5 voetbal is geschikt voor alle spelniveaus en de ideale manier om sociaal en sportief bezig te zijn.

Speedsoccer Arnhem organiseert:

 • 10-14 weekse competities op doordeweekse avonden
 • Instuiftrainingen voor individuen en/of Sportkaarthouders
 • Toernooien
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×