Sponsoring
Open menu
euro

Sponsoring

Arnhem Studiestad is er voor de (aankomende) Arnhemse student. We proberen je zo goed mogelijk te informeren over thema's als wonen, studeren, sporten, e.d. Daarnaast dragen we bij aan de organisatie van evenementen, klein en groot. Om de lokale samenwerking met Arnhemse studenten-initiatieven te bevorderen willen we jullie graag informeren over de mogelijkheid tot sponsoring van een evenement door Arnhem Studiestad. We doen een financiële bijdrage en ondersteunen bij de promotie om er een succes van te maken.

Dus: ben je onderdeel van bijvoorbeeld een studie- of studentenvereniging, wil je een activiteit organiseren voor studenten en zoek je sponsors? Misschien kan Arnhem Studiestad iets voor jullie betekenen. Hieronder vind je de minimale voorwaarden om in aanmerking te komen voor sponsoring vanuit Arnhem Studiestad:

  • Elke Arnhemse student is welkom op het event. Er zal offline/online gepromoot worden voor studenten van de HAN (Arnhem), ArtEZ, RijnIJssel en Van Hall Larenstein;
  • Het logo van Arnhem Studiestad staat op alle promotionele uitingen (posters/ flyers/ social media e.d.);
  • Arnhem Studiestad mag nu en in de toekomst gebruik maken van jullie uitingen/ foto’s ter promotie van Arnhem Studiestad;
  • Er mag een blogger/vlogger aanwezig zijn op het evenement om hier content te maken en/of leden van het Arnhem Studiestad Promoteam mogen aanwezig zijn;

Jullie zijn actief betrokken bij het overleg tussen de event-organisatie en Arnhem Studiestad om zo samen het evenement tot een promotioneel en commercieel succes te maken.

Voldoe je aan alle bovenstaande voorwaarden en zie je de samenwerking wel zitten? Dan kun je contact opzoeken met Annemieke Peeters of Marieke Wittenhorst, programmamanagers Arnhem Studiestad. Dat kan via e-mail (Annemieke.Peeters@han.nl en Marieke.Wittenhorst@han.nl).

Vermeld daarin naam, datum en doel van het evenement en onderbouw waarom Arnhem Studiestad een geschikte sponsor zou zijn. We gaan dan graag met jullie in gesprek om dit verder te bespreken. Uiteraard is ons budget niet oneindig en kijken we kritisch naar iedere aanmelding om te bepalen of en in hoeverre een vruchtbare samenwerking haalbaar is.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×