Terugblikken
Open menu
terugblikken_header

Terugblikken

Evenementen waar we trots op zijn

Ieder schooljaar is Arnhem Studiestad betrokken bij meerdere evenementen. Of we die nu zelf organiseren, of met een andere partij: het zijn stuk voor stuk events waar we best een beetje trots op zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van deze gebeurtenissen. Nóg meer zien? Bekijk dan zeker even de vlogs en blogs van onze studenten. 

ArnhemTournament

Arnhem Tournament

In Sportcentrum Valkenhuizen gaan Nederlandse en internationale studenten de sportieve strijd aan. Je kunt kiezen tussen basketbal, volleybal en voetbal. Er is dus voor ieder wat wils. Uiteraard  wordt er in competitieverband gespeeld en valt er iets te winnen. Na al deze inspanning is er tijd om ook gezellig sociaal te doen met een frisje of biertje in de kantine. Check de vlog!

Intro2019

Intro 2019

Arnhem Studiestad organiseert jaarlijks het Intropoly-spel en het bijbehorende festival met DJ's, foodtrucks e.d. Als eerstejaars student van één van de Arnhemse hogescholen leer je zowel de stad als je medestudenten optimaal kennen, met overdag een leuk spel en een knallend feest in de avonduren. Dit is de perfecte start van je studie! Check hier de aftermovie!

Student Startup 2019

Student Startup 2019

Dit is hét evenement voor de ambitieuze, nieuwsgierige student. Student Startup draait om het binnen 24 uur bedenken, uitwerken en pitchen van een concept aan een professionele jury. Onder begeleiding van coaches worden (internationale) studententeams middels workshops en trainingen wegwijs gemaakt in de wereld van startups. Check de aftermovie en de foto's

srun

STP Survivalrun

De échte sportievelingen onder ons konden begin dit jaar meedoen met de STP Survivalrun. In een prachtig gebied aan de rand van de stad was een parkour uitgezet dat vele obstakels bood om te overwinnen. Esmee was voor Arnhem Studiestad aanwezig om de deelnemers te volgen en heeft hier meteen een vlog van gemaakt. Leuk! Check hem hier.

studentpanel

Studentpanel

Wij zijn er voor de (aankomende) Arnhemse student en dan is het natuurlijk goed om jouw mening te horen. We hebben hier het Studentpanel voor in het leven geroepen: een avond waarbij we in gesprek gaan met jou als Arnhemse student en jullie meningen/wensen écht goed in beeld kunnen krijgen. Meedoen? Stuur dan even een mailtje!

kerstborrel

Kerstborrel

Achter de schermen zijn er veel mensen betrokken bij Arnhem Studiestad, zowel studenten als medewerkers van de hogescholen en de gemeente. Omdat we elkaar niet wekelijks zien is het juist éxtra leuk om af en toe een moment te organiseren waar we bij elkaar komen en kunnen bijpraten over allerlei zaken die gerelateerd zijn aan Arnhem Studiestad.

Beachvolleybal

Beachvolleybaltoernooi

Met je bloten voeten in het zand terwijl je midden in de stad staat? Dat kon tijdens het beachvolleybaltoernooi wat we in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem hebben georganiseerd. Vanuit Arnhem Studiestad waren Diantha en Noortje aanwezig om mee te doen én een leuke vlog te maken van het evenement. Deze kun je hier bekijken.

comingsoonn
comingsoonn
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×