Blog
Open menu
feestje

Arnhem Studiestad: alles voor jou als (aankomend) student

Wat kun je verwachten van deze website? Tags: arnhem, feestje
Profielfoto_AS

Ben je student in Arnhem en wil je weten wat de stad voor jou in petto heeft? Top, dan ben je hier op het goede adres. Deze website probeert alle relevante info voor jou als student op een overzichtelijke manier op één plek samen te brengen. Dit doen we door je een combinatie van blogs, vlogs en specifieke topics voor te schotelen. De blogs & vlogs worden gemaakt door een groep studenten die staan te trappelen om jou te laten zien wat Arnhem je allemaal te bieden heeft als student. Waarom Arnhem Studiestad?

Iedereen die Arnhem een klein beetje kent weet dat het een perfecte stad is om in te wonen tijdens en na je studie. We willen natuurlijk graag dat zoveel mogelijk (aankomende) studenten dit weten. Daarom is er een samenwerking gestart tussen de drie hogescholen en de gemeente Arnhem. Arnhem Studiestad heeft als doel om jou als (aankomend) student zo goed mogelijk te informeren over onderwerpen als studeren, wonen, sporten, cultuur & uitgaan en werken. 

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Zoals gezegd zijn studenten zelf een belangrijk (zeg maar onmisbaar) onderdeel van Arnhem Studiestad. Zij zorgen er met hun blogs en vlogs voor dat je alles te weten komt over wat de stad je te bieden heeft. Is er bijvoorbeeld een toffe expositie in de stad die je gezien móet hebben? Dan kun je op deze website hoogstwaarschijnlijk een mooie samenvatting lezen of bekijken. Ditzelfde geldt ook voor een sfeerimpressie van een open lucht filmavond in  park Sonsbeek, een technofeestje onder de John Frostbrug of tips om zo goedkoop én lekker mogelijk te eten in de binnenstad. 

Je leest het al: Arnhem Studiestad kom je overal tegen. Zwaai je eventjes als je ons ziet? Als je zelf nog goede ideeën hebt voor een onderwerp waar je onze studenten graag over ziet schrijven of filmen: slide die dan zeker even in onze mailbox

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×