Blog
Open menu
zoekjeeenkamer

Op kamers in Arnhem

Zoek je een studentenkamer? Lees hier wat handige tips! Tags: op kamers, wonen
Profielfoto_AS

Heb je de knoop doorgehakt en besloten om op kamers te gaan in Arnhem? Tof! Nu kan het shoppen naar leuke spullen begi...oh wacht, je moet natuurlijk eerst een studentenkamer zien te vinden om al die spullen in te zetten. Geen nood, we helpen je graag op weg zodat je in no-time een leuke kamer op een mooie plek hebt veroverd! Zoals je weet leiden er meerdere wegen naar Rome, dus je hebt gelukkig allerlei opties om die kamer te bemachtigen. Hieronder lees je 3 tips die je sowieso gaan helpen.Tip 1: zet je netwerk in

Veel mensen klappen hun laptop open en gaan via Google op zoek naar websites die kamers aanbieden. Dat kan natuurlijk ook (lees hieronder), maar het is veel slimmer om eerst eens na te gaan of er iemand in je eigen kennissenkring is die misschien wel iets weet of iemand kent in Arnhem. Het 'via via' regelen van een kamer blijkt al jarenlang één van de beste (en goedkoopste) oplossingen te zijn. Maak daar dus vooral gebruik van! Vraag zowel online (wees creatief en plaats een mooie oproep op Facebook, Instagram of Snapchat) als offline eens rond en wie weet heb je meteen beet.

Tip 2: schrijf je in bij een website als Op Kamers in Arnhem

Er bestaan een aantal grote corporaties die studentencomplexen- en kamers beheren. Je zou hierbij kunnen denken aan SSHN, de partij achter opkamersinarnhem.nl. Zij hanteren een actueel aanbod van allerlei studentenkamers in Arnhem. Op die manier kun je alvast bepalen in welke buurt je een kamer zoekt en je direct inschrijven op het moment dat er iets voorbij komt waarbij je iets hebt van 'zo, daar zie ik mezelf wel wonen!'. Uiteraard geldt hierbij wel dat hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt op de kamer. Het is dus sowieso handig om je even in te schrijven.

Tip 3: Google je helemaal suf

Als de twee bovenstaande tips niet helpen bestaat er altijd nog Google. Zoek bijvoorbeeld op 'studentenkamer Arnhem' of 'op kamers in Arnhem' en je wordt overladen met allerlei websites met nog veel meer beschikbare studentenkamers. Denk aan websites als Kamernet, Kamer.nl, Kamertje.nl of EasyKamer.nl. Hier vind je tal van studenten die een nieuwe huurder zoeken voor hun kamer of studentenhuizen die op zoek zijn naar een nieuwe kamergenoot. Vaak zijn hier kijkavonden aan verbonden waarbij je samen met een aantal anderen wordt uitgenodigd om te komen kijken of het wat voor je is (en of jij wat voor het huis bent natuurlijk). 

Hopelijk heb je hier wat aan bij het zoektocht naar je studentenkamer. Wil je graag nog wat extra informatie over wonen in Arnhem? Dan kun je natuurlijk altijd nog even hier kijken. Succes!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×