Blog
Open menu
lazyKing

Hemelvaartsdag 2020 in Arnhem

Wat is er ondanks corona allemaal te doen? Tags: hemelvaartsdag
Profielfoto_AS

Ondanks alle maatregelen is het vandaag superlekker weer en wil je er waarschijnlijk ook wel even tussenuit. Geen drankje op het terras, hutjemutje in het Sonsbeek park of 's avonds dansen op de Korenmarkt. Maar wat dan wel? We geven je een aantal tips om er toch nog een leuke dag van te maken!

Virtual Hemelvaart Festival in Café 't Huys!

Tover je woonkamer om tot dansvloer en ga van 12.00 uur tot 00.00 uur met de voetjes van de vloer. De hele dag zijn draaien er verschillende DJ's. Check de flyer met de line-up hieronder en vanaf 12.00 uur de livestream

thuyshemelvaartfestival

Hart van de Stad - aflevering 4 in de Eusebiuskerk

Benieuwd hoe het Arnhemmers vergaat in deze corona-periode? Kijk dan vanavond vanaf 21.00 uur naar de livestream.

Deze keer een bijdrage van o.a. Vitesse, Harold Oddens van Hoogte 80, Anna Schoen tgECHO, Sylvia Bronkhorst van HAN University of Applied Sciences /Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en ArtEZ!

Dit is een mooi initiatief van Made in Arnhem

Lekker wandelen in het bos

Voor wie wel even klaar is met het binnen zitten en zin heeft in een frisse neus (én wat vitamine D) is het natuurlijk een goed idee om even het bos in te gaan. Het maakt bijna niet uit welke kant je op fietst vanuit het centrum, je komt vrijwel altijd binnen 15 min in een bos terecht. Denk aan het bos achter Park Sonsbeek, Mariëndael of Park Zypendaal.

Vier internationale Chardonnay dag!

Wat is nu een beter excuus om een wijntje open te trekken dan het vieren van de internationale Chardonnay dag? De allerduurste fles kost je ruim 1500 euro, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ietwat betaalbare variant. Lekker in de tuin of op het balkon: *plop* en proost!

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×