Blog
Open menu
HAN Educatie Collegetour Ahmed Marcouch.jpg

Terugblik HAN Educatie Collegetour met burgemeester Ahmed Marcouch

Een mooi gesprek over het belang van onderwijs in Arnhem Tags: Educatie Collegetour, HAN

7 december 2021 was het zover! Een nieuwe HAN Educatie Collegetour met een bijzondere gast: burgemeester Ahmed Marcouch. Jelle sprak met hem over onderwijs in Arnhem, het belang hiervan en de uitdagingen rondom onderwijs in deze moeilijke tijd.

Wat is HAN Educatie Collegetour?

De Educatie Collegetour is een serie van interactieve bijeenkomsten die 4x per jaar door studenten van de Academie Educatie georganiseerd worden. Studenten, lerarenopleiders en docenten die werkzaam zijn op de scholen in de regio krijgen de gelegenheid om in gesprek te gaan met inspirerende gasten.

Bij de Educatie Collegetours interviewt een leraar in opleiding de gast over thema's zoals talentontwikkeling, de rol van de leraar, kansengelijkheid en andere onderwijsvraagstukken. Ook de vragen van lerarenopleiders en van leraren die op scholen in de regio werken, komen aan bod.

Terugkijken?

Deze editie van HAN Educatie Collegetour vond online plaats, wat jou de gelegenheid geeft terug te kijken. Benieuwd naar het inspirerende gesprek dat Jelle had met burgemeester Ahmed Marcouch? Bekijk hier de video.


Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×