Blog
Open menu
arnhembruistheader

Gastblog: Arnhem Bruist op 7 juni 2018

Op 7 juni vindt de leukste kroegentocht met afterparty plaats in Arnhem. Een tocht door de binnenstad met veel spelletjes, drankjes en gezelligheid met afsluiter in Luxor Live. Een mooier eind van het schooljaar kan jij je niet wensen. Daar moet je bij zijn!

Profielfoto_AS

Wat zijn we van plan?

Arnhem Studiestad werkt samen met vijf studenten van de minor Evenementenmanagement (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) aan een initiatief om studenten met elkaar en de binnenstad te verbinden. Deze kick-off is een startsein voor de tochten die na de zomer per kwartaal georganiseerd gaan worden. Iedere tocht krijgt een eigen thema. Zo kunnen de studenten kennis maken met de verscheidenheid van horecagelegenheden in Arnhem. Kaarten zijn te krijgen via de website van Luxor Live en kosten 6 euro per stuk. Wees er snel bij, want op = op!

Waarom Arnhem Bruist?

Voor studenten is de leefomgeving van de stad en het uitgaansklimaat een belangrijk onderdeel van hun studententijd. Arnhem is een bruisende stad met veel events, podia en verschillende cafés en restaurants die studenten zullen aanspreken. Om de (nieuwe) studenten van de hogescholen van Arnhem wegwijs te kunnen maken, hun de diversiteit van het horeca-aanbod te laten zien en de studenten met elkaar in contact te brengen, wil Arnhem Studiestad een borrel opzetten per kwartaal i.s.m. de lokale horecaondernemers.

Wat is onze doelstelling?

De doelstelling van dit evenement is Arnhemse studenten de verscheidenheid van het Arnhemse horeca-aanbod te laten zien en een mogelijkheid geven om andere studenten te ontmoeten en met hen te binden. Iedere editie krijgt zijn eigen thema. Denk hierbij aan een terrassenavond in de zomer of een filmavond in de winter.

Dit gastblog is geschreven door Renske de Haan. Meer weten? Check dan even de pagina van Arnhem Bruist op Facebook.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×