Blog
Open menu
NYE2019

De leukste NYE feestjes van 2019

Knal samen met je vrienden het nieuwe jaar in! Tags: oud en nieuw, uitgaan

Op 31-12 knallen we het nieuwe jaar in. En hoe doe je dat beter dan met een lekker feestje? Juist! Arnhem staat bekend om het grote aanbod aan O&N feesten. Om je een beetje te helpen overzicht te krijgen in deze chaos, geven we je een aantal tips om samen met je vrienden het nieuwe jaar in te luiden.

Profielfoto_AS

Flow NYE 2019 bij Musis Arnhem

Een technofeestje is nooit verkeerd en zéker niet tijdens Oud en Nieuw. In het gloednieuwe Musis staat een line-up gepland waar je steil van achterover slaat. Namen als Luuk van Dijk en Prunk back2back met Chris Stussy zorgen ervoor dat je met een grote glimlach 2020 in gaat. 


Meer info en tickets: *hier*. (indien uitverkocht: Ticketswap


Something for your Mind in de Eusebiuskerk

Als je O&N op een unieke locatie wil vieren moet je in de Eusebiuskerk zijn. Speciaal voor Something for Your Mind wordt de kerk omgetoverd tot een magische plek waar je samen met je vrienden het nieuwe jaar in kan luiden. Dit event staat net als Flow bekend om de lekkere elektronische deuntjes, dus als je daar van houdt weet je waar je heen moet!


Meer info en tickets: *hier*. (indien uitverkocht: Ticketswap)


Eén van de tientallen kroegfeestjes in het centrum

Uiteraard staat ook het complete centrum (en omgeving) van Arnhem in het teken van Oud en Nieuw. Mocht je dus liever naar een knusse kroeg gaan om te proosten op 2020, dan kun je er vanuit gaan dat je favoriete stek ook gewoon een feestje viert. Wel is het handig om even te informeren of je hiervoor tickets moet kopen, voordat je straks voor een uitverkochte deur staat ;-) 


Stan & NYE bij Stan & CO

Heb je zin om een hele avond verwend te worden met eten, drinken, stand-up comedy én lekkere muziek? Dan moet je bij Stan & CO zijn. Ze pakken groots uit met een compleet avondprogramma, waarna de DJ’s je het nieuwe jaar in knallen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen het feestje mee te pakken en dat zie je ook terug in de ticketprijs. Kortom: de keuze is reuze.


Meer info en tickets: *hier*. (indien uitverkocht: Ticketswap)


Fireball in Luxor

Fireball is zo’n feestje waar je alle grote hits voorbij hoort komen. Van Earth, Wind & Fire naar Kings of Leon, van Daft Punk naar Robin S en van Bruno Mars naar Drake, alles vliegt voorbij! Luxor Live staat deze avond vanaf 23:55 uur op zijn kop en je bent meer dan welkom om daar helemaal los te gaan op die heerlijke classics van toen en nu.


Meer info en tickets: *hier*. (indien uitverkocht: Ticketswap)


Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×