Blog
Open menu
IMG_2803

Het verschil tussen studeren én student zijn! S.V. CREAS

De studenten vereniging voor iedereen! Tags: svcreas, studeren, studentenvereniging

S.V.Creas is de grootste en gezelligste algemene studentenvereniging van Arnhem. Het begon allemaal in 1989 waarbij een idee ontstond bij een aantal studenten om wat aan de belangen van de Arnhemse studenten te doen.

Als eerstejaars student is het belangrijk om te weten dat studeren meer is dan alleen maar boeken lezen en in de collegebanken zitten. Het gaat ook om het ontwikkelen van sociale vaardigheden, het opbouwen van een netwerk en het opdoen van praktijkervaring. Daarom willen we je graag kennis laten maken met S.V. CREAS, de grootste, gezelligste én meest inclusieve algemene studentenvereniging van Arnhem.

Geschiedenis

In 1989 is S.V. CREAS opgericht door een groep studenten die zich wilden inzetten voor de belangen van Arnhemse studenten. Sindsdien is de vereniging uitgegroeid tot een bruisende community van studenten uit verschillende opleidingen en disciplines, waaronder MBO, HBO en WO. Bij S.V. CREAS krijg je de kans om je op verschillende vlakken te ontwikkelen en tegelijkertijd nieuwe vrienden te maken.

Activiteiten

Als lid van S.V. CREAS heb je toegang tot verschillende activiteiten, zoals sportevenementen, feesten, reizen en meer. Elk jaar organiseert de vereniging de Batavierenrace, waarbij studenten van verschillende universiteiten en hogescholen door heel Nederland hardlopen en feestvieren. Ook kun je deelnemen aan het zeilweekend, de Santa run, het studenten-sporttoernooi, de Viking run en nog veel meer. Naast sportieve activiteiten organiseert CREAS ook andere leuke evenementen, zoals feestjes en borrels, waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en gezelligheid kunt vinden.

Praktijkervaring

Een ander voordeel van het lidmaatschap van S.V. CREAS is de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Als lid kun je deelnemen aan commissies en besturen, waarbij je organisatorische en leiderschapsvaardigheden ontwikkelt. Deze ervaring kan je helpen bij het vinden van een baan na je studie. Bovendien kan CREAS je ook helpen bij het vinden van een kamer en het verbeteren van je studieresultaten.

Introductie

Ben je geïnteresseerd in S.V. CREAS? Dan kun je deelnemen aan de introductieperiode. Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met de vereniging en haar leden. Tijdens de introductieperiode word je opgedeeld in groepjes en begeleid door oudere leden, die ervoor zorgen dat je snel nieuwe vrienden maakt en je thuis voelt in Arnhem.

Conclusie

Als eerstejaars student is het belangrijk om te weten dat je tijdens je studie niet alleen met je neus in de boeken moet zitten. S.V. CREAS biedt je de mogelijkheid om je op verschillende vlakken te ontwikkelen, zoals op sociaal en professioneel gebied, en tegelijkertijd nieuwe vrienden te maken. CREAS is een unieke en inclusieve studentenvereniging, waarbij MBO, HBO en WO-studenten welkom zijn. Of je nu houdt van sporten, feesten of het opdoen van praktijkervaring

Meer weten? Kijk dan op de website! of Instagram

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×