Blog
Open menu
IMG_2803

Het verschil tussen studeren én student zijn! SV. CREAS

De studenten vereniging voor iedereen! Tags: svcreas, studeren, studentenvereniging

S.V.Creas is de grootste en gezelligste algemene studentenvereniging van Arnhem. Het begon allemaal in 1989 waarbij een idee ontstond bij een aantal studenten om wat aan de belangen van de Arnhemse studenten te doen.

Een studentenvereniging? Is dat niet gewoon bier drinken en in de kroeg hangen?

Mensen die lid worden van een studentenvereniging zijn mensen die graag meer willen dan alleen maar studeren. Natuurlijk houden wij ook van een drankje, maar we doen nog veel meer dan dat! Jaarlijks organiseren en nemen we deel aan verschillende sportieve activiteiten (De Batavierenrace, Zeilweekend, Santa run, Studenten-sporttoernooi, Viking run etc.), daarnaast geeft CREAS je de mogelijkheid om je CV aan te vullen met praktijk ervaring, gemakkelijker een kamer te vinden en hulp te krijgen bij het studeren. Bij CREAS vindt je veel verschillende opleidingen, iedere student is welkom bij ons.

Ik woon al (in de buurt van) Arnhem en/of ik blijf thuis wonen, waarom zou ik dan meegaan op een introductie?

De introductie is een uitgelezen kans om uit te vinden of een studentenvereniging wel of niet bij je past. Je kunt vrijblijvend een paar dagen mee gaan, en dan beslissen of je lid wil worden.

Is introductie niet gewoon een ander woord voor ontgroening?

Bij ons niet. Onze introductie is vooral bedoeld om je medestudenten en onze leden te leren kennen. Wij zorgen ervoor dat je meteen contacten opdoet in je nieuwe studentenstad. Des te meer mensen je kent, des te eerder jij je thuis zal voelen in Arnhem.

Maakt de school waar je op zit/ de opleiding die je volgt nog iets uit?

CREAS is een algemene vereniging voor ALLE Arnhemse studenten. Daarbij is dus iedereen welkom, ongeacht op welke school of opleiding je zit. Studeer je of ga je studeren? Dan mag je dus mee! Zelfs als je in een andere stad studeert maar in Arnhem woont.

Extra Informatie

Elk jaar gaat gepaard met een overkoepelend thema voor de introductieweek. Je wordt opgedeeld in groepjes die begeleid worden door een ouder lid. De ouderejaars zullen er voor zorgen dat iedereen een onvergetelijke tijd ervaart.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×