Blog
Open menu
5tipsvoorgoedkopemeubels

5 tips voor een leuk én goedkoop interieur

Voor een dubbeltje comfortabel op de eerste rang Tags: arnhem, tips, wonen
Profielfoto_AS

Heb je net een studentenkamer geregeld en moet je die inrichten of ben je wel toe aan een nieuw interieur? Je kunt natuurlijk de IKEA leegkopen, maar het is een stuk voordeliger om net iets verder te kijken dan deze Zweedse gigant. Er zijn in Arnhem diverse kringloopwinkels en ook online biedt deze stad voldoende om je kamer helemaal in te richten.

5tipsvoorgoedkopemeubels_tussenfoto

1: 2SWITCH - website

Dit is meteen één van de bekendste kringloopwinkels van Arnhem. Je vindt hem net buiten het centrum, aan de Westervoortsedijk. De enorme oppervlakte van de winkel biedt tal van tweedehands spullen. Denk aan kleding, meubels, spelletjes, boeken en dat soort zaken. 

2: Tweedehands Arnhem - Facebook

Ben je meer van het online speuren naar nieuwe spullen voor je studentenkamer? Dan is deze Facebook groep wellicht iets voor jou. In deze besloten groep zitten ruim 200 mensen uit de regio Arnhem die leuke aanbiedingen met elkaar delen. Wellicht dat je hier nét dat ene pareltje tegenkomt.

3: De Schatkamer - website

Over parels gesproken, in De Schatkamer zou je ze wel moeten kunnen vinden toch? Deze kringloopwinkel zit in het Spijkerkwartier, op loopafstand van het centrum. Er staat ruim 800m2 aan tweedehands artikelen op je te wachten om lekker in rond te struinen. Het aanbod richt zich meer op gebruiksvoorwerpen dan op meubels.

4: Weggeefhoek Arnhem - Facebook

Heb je je stufi in sneltreinvaart doorheen gejast en is er dus even geen budget om te shoppen? Geen nood. In de Facebookgroep van de Weggeefhoek heb je geen portemonnee nodig om aan een nieuw interieur te komen. Wat je wél nodig hebt is een grote aanhanger, want er wordt meer dan voldoende aangeboden in deze zeer actieve groep.

5: Terres des Hommes - website

Qua naam is Terres des Hommes misschien wel het meest bekend. Je vindt hier o.a. dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's en kleine huishoudelijke artikelen. Volop keuze dus! Bijkomend voordeel is dat je met elke aankoop een kind in nood helpt. De volledige opbrengt van de winkel gaat namelijk naar projecten die Terres des Hommes ondersteunt. Goede zaak! De winkel is bij Winkelcentrum Presikhaaf gevestigd. 

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×