Cultuur & Uitgaan
Open menu
Cultuur & Uitgaan_header

Cultuur & Uitgaan

Cultuur & Uitgaan in Arnhem

Ben je (aankomend) student in Arnhem, dan zit je helemaal goed. De culturele hoofdstad van Oost-Nederland heeft voor elk wat wils. Van het modekwartier tot het Gelredome, van de prachtige binnenstad tot Introdans en huiskamercafés met live muziek: je voelt je snel thuis. Een drankje doe je op één van de vele terrassen op en rond de Korenmarkt, aan de Rijn of in stadspark Sonsbeek.

HAN intro

Een bron van creativiteit

Kies je voor een mooie dansvoorstelling van Introdans, het Free Your Mind-festival, of een zomerse zondagmiddag bij Park Open? De studenten van kunsthogeschool ArtEZ zijn geregeld te zien en te horen in Musis en Stadstheater Arnhem, het Theater aan de Rijn, Luxor Live, Stella by Starlight en bij ArtEZ zelf. Houd Uit in Arnhem en de ArtEZ-agenda dus in de gaten!

  • Arnhem staat bol van de creativiteit. Laat je inspireren en laat je meevoeren in deze prachtige ambiance.
Sonsbeek park

Hotspots in Arnhem

De afgelopen jaren heeft Arnhem flink geïnvesteerd in nieuwe gebouwen voor de stad. Heel Arnhem is trots op Rozet, waar je o.a. de bibliotheek vindt. Naast dit prachtige gebouw vind je het wereldberoemde Feestaardvarken en  het Theater aan de Rijn. Inmiddels heeft ook het vernieuwde Musis haar deuren geopend. 

  • Innovatie en spraakmakende architectuur. Dát is Arnhem. Ga zeker eens een kijkje nemen als je in de buurt bent.
HAN introdag thuisvoelen

Voel je helemaal thuis

Van oudsher is de Korenmarkt hét uitgaanscentrum van Arnhem. In de afgelopen jaren heeft de horeca zich uitgebreid naar omliggende gebieden. Ook op de Jansplaats en de Rijnkade is het goed toeven. Wat verder uit het centrum vind je in het modekwartier prachtige cafés en restaurantjes. Voor elk wat wils!

  • Laat de stad fungeren als extra huiskamer en ga samen met je mede-studenten een hapje en/of drankje doen.
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×