Agenda
Open menu
Agenda headerafbeelding2

Agenda

Een overzicht van de leukste events

In Arnhem is altijd wel íets te doen. Of het nu gaat om een toffe markt in Park Sonsbeek, een technofeest bij de Stadsblokken of een dansvoorstelling in de schouwburg: je hoeft je nooit te vervelen. Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van de leukste evenementen voor jou als student. Naast de culturele evenementen vind je hier ook initiatieven die vanuit de hogescholen worden georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan open dagen of eindexamen exposities. Genoeg reden om deze pagina in de gaten te houden!

Collegetour5-20-9-23-1024x512

Startup Collegetour + borrel

20 september 2023

De startup collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio. Door een combinatie van interview en vragen vanuit het publiek komen we meer te weten over de weg die ze hebben afgelegd, hoe ze hun bedrijf hebben aangepakt en welke lessen ze hebben voor starters en studenten in de zaal. In elke aflevering komen er 2 ondernemers aan het woord.

Innovate student

Finale: De Innovatiefste Student van Nederland 2023

12 oktober 2023

Ook dit jaar is INNOVATE samen met Quest magazine op zoek gegaan naar de nieuwe generatie changemakers. Uit talloze inzendingen van afstudeerders uit heel het land zijn 8 finalisten geselecteerd op basis van potentiële impact. Zij pitchen live voor jury en publiek op donderdag 12 oktober in de grote zaal van Musis Arnhem.

SCC blanco
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×