Aftermovie Protect your Natur…
Open menu
pynd_banner

Aftermovie Protect your Nature Day 5 NOVEMBER

Bomendag vrijwilligersevent

Op zaterdag 5 november 2022 is er een natuurwerkdag op de Koningsheide, ten noorden van Arnhem. Van 10:00 – 15:00 uur wordt er gewerkt aan het herstellen van een stuk heide door boomopslag te verwijderen, doe jij ook mee? De Arnhemse boswachter Nina Kreisler gaat ons ontvangen en begeleiden bij deze klus. Nina zorgt ook voor eten en drinken, super fijn!

Meer weten? Check dan even deze video!

Arnhem Studiestad wil het studentenklimaat in Arnhem bevorderen door het organiseren van een aantal activiteiten. Op de Agenda van Agenda - Arnhem Studiestad kan je nog meer activiteiten vinden. Deze speciale natuurwerkdag hoort daarbij. We willen de band met al het moois dat Arnhem te bieden heeft versterken. En het geeft ook een goed gevoel om wat terug te doen voor de natuur in deze mooie groene stad.

Praktisch:

  •  Aanmelden via nina.kreisler@arnhem.nl, of +31625776509. Dan krijg je instructies over de route naar de plek in het bos op de Koningsheide.
  •  Om 9:45 uur kan je ook naar verzamelplaats Parkeerplaats Nationaal Strooiveld komen, vlak bij de A50. Het is ongeveer 25 minuten fietsen vanaf Station Arnhem. Daarna lopen we samen in 5 minuten naar de werkplek.
  •  Verdere informatie ook bij Daan van der Linde: daan.vanderlinde@hvhl.nl of Anne-Sophie Stolker: annesophie.stolker@hvhl.nl
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×