Blog
Open menu
SurvivalRunMeedoen

Studententeam gezocht voor de survivalrun!

Wees het gezicht van Arnhem Studiestad en ga tot het uiterste Tags: sportievelingen, survivalrun, sporten in Arnhem
Profielfoto_AS

Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt werkt Arnhem Studiestad samen met de organisatie van de NTP Survivalrun Lingezegen. Op zondag 14 april strijden honderden deelnemers op het prachtige parcours aan de rand van Arnhem en wij zijn op zoek naar een studententeam dat ons wil vertegenwoordigen. Lijkt het je leuk om jullie voortgang de komende tijd vast te leggen en deze te delen op onze online kanalen? Lees dan zeker eventjes verder!

We zijn op zoek naar sportieve Arnhemse hbo studenten (m/v) die zijn verbonden aan Van Hall Larenstein, ArtEZ of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Heb je al een vast groepje van mede-studenten met wie je regelmatig sport en lijkt het jullie tof om samen de hindernissen van de survivalrun te overwinnen? Dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jullie! Het is de bedoeling om jullie voorbereiding te volgen en hier af en toe updates op onze online kanalen over te delen. 

survivalrun_deelnemers

Ook zijn we in gesprek om een professionele training te verzorgen zodat jullie optimaal voorbereidt zijn. Uiteraard staat hier ook een leuke financiële vergoeding tegenover, net als gratis deelname en sportkleding zodat iedereen ziet dat jullie Team Arnhem Studiestad zijn!  Waar zijn we precies naar op zoek?

  • sportief en in goed in staat om de run te overleven;
  • super enthousiast om mee te doen aan de voorbereiding (middels content);
  • flexibele beschikbaarheid voor content creatie;
  • studerend aan HAN, ArtEZ of VHL;
  • 'goed' op beeld.

Nog steeds enthousiast? Neem dan even contact met ons op via info@arnhemstudiestad.nl :-) Dat mag ook als je nog geen compleet team bij elkaar hebt maar wel graag wil meedoen. Andere vragen? Ook dan weet je hoe je ons kunt bereiken. 

(foto: Kees Bakker - Survivalrun Lingezegen)

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×