Onze studenten
Open menu
onzestudentenheader

Onze studenten

Ben je benieuwd naar wie die vloggers en bloggers nou eigenlijk zijn? Dat komt mooi uit; we stellen ze graag even aan je voor. Arnhem Studiestad bestaat voor een groot gedeelte dankzij deze groep studenten. Zij trekken wekelijks de stad in om geheel op eigen wijze verslag te doen van allerlei verschillende dingen die hen bezighouden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een (live) verslag van een tof evenement in Park Sonsbeek, een top 10 lijst met tips voor het vinden van de beste studentenkamer of een portret van een vooraanstaande Arnhemse ondernemer.

Ben je (aankomend) Arnhems student, heb je zin om te vloggen of bloggen voor Arnhem Studiestad én een leuk zakcentje te verdienen? Mail dan even naar info@arnhemstudiestad.nl en dan nemen we contact met je op.

Noortje

Noortje van de Wetering

Mijn naam is Noortje van de Wetering, een 21jarige student in Arnhem. Ik volg de Bachelor Docent Dans opleiding aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.
Samen met Diantha Brinkman vorm ik een vlogduo voor Arnhem Studiestad. Wij staan te springen om jullie kennis te laten maken met Arnhem, en vooral Arnhem als studentenstad. 

We nemen jullie mee naar verschillende hotspots in de stad. Ik hoop dat wij door middel van onze vlogs de studenten steeds meer thuis kunnen laten voelen hier in Arnhem!

Diantha

Diantha Brinkman

Hoi, mijn naam is Diantha. Samen met Noortje zijn we het nieuwe vlog-duo voor Arnhem Studiestad. Arnhem heeft veel te bieden voor studenten en ik vind het dan ook erg leuk om dat te laten zien via onze vlogs. Ik zit nu in mijn afstudeerjaar van de Bachelor Docent Dans opleiding van ArtEZ en weet daarom veel omtrent het studeren in Arnhem en alles wat erbij komt kijken. Veel plezier met onze vlogs en laat de tips en tops maar horen!

Ilse

Ilse Geilen

Even voorstellen: Ik ben Ilse, 21 jaar, studeer acteren aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten, én niet te vergeten: Een van de bloggers voor Arnhem studiestad. Ik heb heel veel zin om jullie de komende tijd op de hoogte te houden van al het moois dat Arnhem te bieden heeft. Van kleine koffietentjes tot grote feesten; Arnhem heeft het allemaal! Tot schrijfs!

chesleybond

Chesley Bond

Volgt nog.

Ilja

Ilja Geelen

Hoi, ik ben Ilja, 20 jaar en alweer derdejaarsstudente aan mijn bacheloropleiding Docent Dans op ArtEZ. Vanuit ArtEZ krijg ik veel mee over allerlei kunst- en cultuuractiviteiten binnen en buiten de school, die ik graag deel in mijn blogs. Daarnaast vertel ik jullie graag over mijn favoriete plekjes in Arnhem. 

Een dynamische stad die van alles wat heeft: een levendig centrum maar ook veel groen, gezinnen maar ook studentenhuizen in dezelfde straat. En van alles op het gebied van kunst, cultuur, sport, muziek en mode.

Djenne

Djenné Schwachofer

Hoi lieve Arnhemse studenten! Ik ben Djenné en ben blogger voor Arnhem Studiestad. Ik doe dit omdat ik graag het Arnhemse studentenleven opschrijf, deel met anderen en jullie dus graag meeneem in het Arnhemse studentenleven. 

Zelf studeer ik Docent Dans en ArtEZ. En naast dat dit de enige HBO dansacademie in het oosten van Nederland is vind ik Arnhem ook een hele creatieve en gezellige stad. Daarom neem ik jullie graag op reis door Arnhem.

Natasha

Natasha Beaujon

Volgt nog.

fleurverwey

Fleur Verwey

Volgt nog.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×