Onze studenten
Open menu
studentenafgestudeerd.jpg

Onze studenten

Ben je benieuwd naar wie die vloggers en bloggers nou eigenlijk zijn? Dat komt mooi uit; we stellen ze graag even aan je voor. Arnhem Studiestad bestaat voor een groot gedeelte dankzij deze groep studenten. Zij trekken wekelijks de stad in om geheel op eigen wijze verslag te doen van allerlei verschillende dingen die hen bezighouden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een (live) verslag van een tof evenement in Park Sonsbeek, een top 10 lijst met tips voor het vinden van de beste studentenkamer of een portret van een vooraanstaande Arnhemse ondernemer.

Berna

Berna Okue

When I think about Arnhem, I think about  finding cozy places where you can enjoy the city culture, eat your food and hang out with your friends.
After living for almost 15 years close to the city, I thought that I have seen all the amazing hotspots of the city, but It wasn't the case. Arnhem is still suprising me with amazing local places. 

That's why... I will take you to local restaurants, must know places and parties with a taste of some reviews off the Arnhemse culture.

Nguyen

Thuỳ Linh Nguyễn

"Live where you love, love where you live." - One year ago I did not even know where Arnhem was, but now it has become my second home. Xin chao! This is Linh from Vietnam speaking. I'm a 19-year-old full of enthusiasm about travelling and exploring, and love to capture everything with my cameras. Vlogging/ blogging is an outlet for my emotions and feelings, especially when I'm far too often clueless in expressing them in person. 

I'm currently studying at HAN University of Applied Sciences in Arnhem, and this year along with Arnhem Studiestad, I am determined to share with you my experiences and together exploring this wonderful city!

Noortje

Noortje van de Wetering

Mijn naam is Noortje van de Wetering, een 21jarige student in Arnhem. Ik volg de Bachelor Docent Dans opleiding aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.
Samen met Diantha Brinkman vorm ik een vlogduo voor Arnhem Studiestad. Wij staan te springen om jullie kennis te laten maken met Arnhem, en vooral Arnhem als studentenstad. 

We nemen jullie mee naar verschillende hotspots in de stad. Ik hoop dat wij door middel van onze vlogs de studenten steeds meer thuis kunnen laten voelen hier in Arnhem!

Diantha

Diantha Brinkman

Hoi, mijn naam is Diantha. Samen met Noortje zijn we het nieuwe vlog-duo voor Arnhem Studiestad. Arnhem heeft veel te bieden voor studenten en ik vind het dan ook erg leuk om dat te laten zien via onze vlogs. Ik zit nu in mijn afstudeerjaar van de Bachelor Docent Dans opleiding van ArtEZ en weet daarom veel omtrent het studeren in Arnhem en alles wat erbij komt kijken. Veel plezier met onze vlogs en laat de tips en tops maar horen!

Ilse

Ilse Geilen

Even voorstellen: Ik ben Ilse, 21 jaar, studeer acteren aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten, én niet te vergeten: Een van de bloggers voor Arnhem studiestad. Ik heb heel veel zin om jullie de komende tijd op de hoogte te houden van al het moois dat Arnhem te bieden heeft. Van kleine koffietentjes tot grote feesten; Arnhem heeft het allemaal! Tot schrijfs!

SCY

Suzanne Heidekamp

Hoi! Mijn naam is Scy. Ik ben 26 jaar oud en terwijl ik dit schrijf begin ik aan mijn 3e jaar Communicatie & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. Ik woon nog niet zo lang in Arnhem en ben erg nieuwsgierig naar alle leuke dingen ik hier nog ga ontdekken. Naast mijn studie houd ik me bezig met social media, muziek en andere creatieve dingen zoals tekenen, tatoeëren en het maken van video's.

rosanne

Rosalie Boonstra

Mijn naam is Rosalie en ik ben 20 jaar, ik kom oorspronkelijk uit Friesland. Het leek mij een heel goed idee om op kamers te gaan in het midden van het land om me daar te oriënteren op studiegebied. Je hebt hier een veel grotere studiekeuze en er valt meer te beleven! Arnhem trok mij omdat het een modestad is en het is er onwijs gezellig.

Natuurlijk woon ik er nu pas een half jaartje en moet ik nog heel veel ontdekken! Ik neem jullie daarom graag mee naar al het moois wat Arnhem te bieden heeft!

Ilja

Ilja Geelen

Hoi, ik ben Ilja, 20 jaar en alweer derdejaarsstudente aan mijn bacheloropleiding Docent Dans op ArtEZ. Vanuit ArtEZ krijg ik veel mee over allerlei kunst- en cultuuractiviteiten binnen en buiten de school, die ik graag deel in mijn blogs. Daarnaast vertel ik jullie graag over mijn favoriete plekjes in Arnhem. 

Een dynamische stad die van alles wat heeft: een levendig centrum maar ook veel groen, gezinnen maar ook studentenhuizen in dezelfde straat. En van alles op het gebied van kunst, cultuur, sport, muziek en mode.

Djenne

Djenné Schwachofer

Hoi lieve Arnhemse studenten! Ik ben Djenné en ben blogger voor Arnhem Studiestad. Ik doe dit omdat ik graag het Arnhemse studentenleven opschrijf, deel met anderen en jullie dus graag meeneem in het Arnhemse studentenleven. 

Zelf studeer ik Docent Dans en ArtEZ. En naast dat dit de enige HBO dansacademie in het oosten van Nederland is vind ik Arnhem ook een hele creatieve en gezellige stad. Daarom neem ik jullie graag op reis door Arnhem.

Natasha

Natasha Beaujon

Komt nog :-)

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×